Πολλές απουσίες, οι επιλογές για την 11αδα

0

Τον Απόλλωνα υποδέχεται στις 19:00 η Πάφος Fc για τον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μετρώντας πολλές και σημαντικές απουσίες.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα δεν έχουν όσοι ποδοσφαιριστές έχουν εγγραφεί στο ρόστερ της ομάδας μετά την ορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Συγκεριμένα εκτός επιλογών του Έλσνερ είναι οι Κομπανί, Ντομίνγκεζ, Γ.Χριστοδούλου, Μρούλς, Ρόγκουλιτς, Καμαρά, Τορμπίνσκι, Μοστέφα, Κοβαλένκο και Πογιέτ.

Όσον αφορά την 11αδα υπάρχουν αρκετά πιθανά σενάρια παρά τις μειωμένες επιλογές.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κόπριβετς.

Στα δύο άκρα της άμυνας Γκάμποβς και Γιάνζα είναι αυτοί που θα πάρουν τις δυο θέσεις.

Στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν οι επιλογές των Χόριτς, Γκουλόν και Ταραβέλ, ωστόσο η ανεάρκεια επιλογών στον χώρο της μεσαίας γραμμές πιθανόν να αναγκάσει τον προπονητή της Πάφος Fc να χρησιμοποιήσει τον Γκουλόν στα χαφ δίπλα από τον Φυλακτού.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Σικόρσκι είναι η πιθανότερη επιλογή, ενώ τις 3 θέσεις πίσω από αυτόν διεκδικούν, Ντεούλ, Σταύρου, Ζαχαρίου, Δημοσθένους, Callebaut. Ο Ντεούλ θα πάρει εκτός απροόπτου την μια απο τις 3 θέσεις, ενώ δύσκολα θα ξεκινήσει τον αγώνα ο Δημοσθένους που επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό.

 

Share.

About Author

l.lambrou[at]anatropisports.com

Comments are closed.